Devoționale

sursa ta de putere

Devoțional zilnic

Mărturisirea păcatelor

Mărturisirea păcatelor - Devoțional zilnic. I-am recomandat profesorului să se confeseze direct lui Dumnezeu și am putut să îi liniștesc, astfel, conștiința. Și am aflat apoi că un prieten al său, preot, i-a recomandat același lucru. Să Îi încredințăm astăzi lui Dumnezeu păcatele noastre. Și El ne va ierta.
I-am recomandat profesorului să se confeseze direct lui Dumnezeu și am putut să îi liniștesc, astfel, conștiința. Și am aflat apoi că un prieten al său, preot, i-a recomandat același lucru. Să Îi încredințăm astăzi lui Dumnezeu păcatele noastre. Și El ne va ierta.

Devoțional femei

O atitudine de recunoștință

O atitudine de recunoștință - Devoțional femei. Imaginează-ţi că Dumnezeul nostru iubitor te îmbrăţişează. Doar odihneşte-te în braţele Lui. Mulţumeşte-I pentru dragostea Lui. Recunoştinţa ta şi cântecele de laudă să se înalţe spre cer ca un parfum plăcut mirositor. Apoi vei observa că Dumnezeu îţi va dărui un zâmbet pe faţa ta.
Imaginează-ţi că Dumnezeul nostru iubitor te îmbrăţişează. Doar odihneşte-te în braţele Lui. Mulţumeşte-I pentru dragostea Lui. Recunoştinţa ta şi cântecele de laudă să se înalţe spre cer ca un parfum plăcut mirositor. Apoi vei observa că Dumnezeu îţi va dărui un zâmbet pe faţa ta.

Devoțional tineri

Făgăduința pentru azi – 28 noiembrie

Făgăduința pentru azi - 28 noiembrie - Devoțional tineri. Astăzi este o zi specială. Amintește-ți păcate nemărturisite sau care încă te frământă, mărturisește-le încă o dată și cere iertare. Apoi crede-L pe Dumnezeu și nu te mai frământa cu ele. Alungă gândul de îndoială prin altă rugăciune scurtă.
Astăzi este o zi specială. Amintește-ți păcate nemărturisite sau care încă te frământă, mărturisește-le încă o dată și cere iertare. Apoi crede-L pe Dumnezeu și nu te mai frământa cu ele. Alungă gândul de îndoială prin altă rugăciune scurtă.

Devoțional de seară

Ioan – chemarea vieții veșnice

Ioan - chemarea vieții veșnice - Devoțional seară. Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!
Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!